Manicure en pedicure


Manicure

manicure Een manicure is een behandeling van de vingernagels. De huid wordt eerst gekalmeerd en ontspannen door een warm badje of door vochtinbrengende lotions. De nagelriem wordt naar achter geduwd en de nagels worden terug in een mooie vorm gevijld. De dode huidcellen worden verwijderd en de nagelriem wordt bevochtigd met olie.

prijs: €18
Gelnagels-versteviging

gel_versteviging U heeft reeds mooie nagels maar u zou graag willen dat ze iets steviger zijn? Dit kan met gelnagels ter versteviging! De gelnagels worden zo aangebracht dat u nagel veel sterker zal zijn met als gevolg geen broze nagels meer die onmiddelijk scheuren en/of breken.

prijs: €30
Gelnagels-verlenging

gel_versteviging Bent u niet tevreden over de lengte van uw natuurlijke nagels? Wilt u graag stevige en lange nagels? Dan is een set gelnagels ter verlenging wat u zoekt. Op deze manier worden de gelnagels zo aangebracht en gevijld dat u mooie lange nagels hebt.

prijs: €38Manicure bijwerken

U hebt reeds gelnagels laten zetten maar u heeft wat last van uitgroei of ze zouden dringend bijgevijld moeten worden? Geen probleem, uw manicure wordt netjes bijgewerkt zodat u weer met mooie nagels verder kunt!

prijs: €28

Gelnagels-tenen

Niet alleen uw vingernagels kan u versieren met gelnagels, ook uw teennagels kunnen opgefleurd worden in verschillende kleuren. Op die manier moet u zich nooit meer schamen om uw schoenen of sokken uit te trekken want uw voeten zien er altijd piekfijn uit.

prijs: €25

Gelpolish-tenen

polish_tenen Gel polish is de permanente nagellak die je aanbrengt zoals gewone nagellak maar die wel tot 4 weken kan blijven zitten! Je hebt er geen vijlwerk aan zoals bij gelnagels, het is snel droog en je kan het er in enkele minuten terug afhalen. Bovendien is gelpolish beschikbaar in meer dan 70 kleuren.

prijs: €20


Versiering nagels

versiering Zijn uw nagels gelakt maar wilt u graag nog een ietsje extra? Er zijn verschillende mogelijkheden om uw nagels extra in de kijker te zetten! We bieden allerlei soorten versieringen aan die u ervoor zorgen dat uw vingers of tenen opgevrolijkt worden.

prijs: €1/nagel


Lakken van teen- of vingernagels

Wilt u mooi versierde nagels maar liever geen gelnagels? Dan kan u ook gewoon langskomen om uw nagels te laten lakken. Op die manier zien uw natuurlijke nagels er extra goed uit.

prijs: €8

Cosmetische pedicure

Wilt u uw voeten eens extra laten verwennen zodat ze er weer op en top uitzien en u verlost bent van die vervelende kwaaltjes, dan kan u best eens langskomen voor een cosmetische pedicure. Hier worden niet alleen uw teennagels verzorgt, maar ook alle andere pijnpuntjes aan de voeten zoals eeltplekken, likdoorns, ... . Met andere woorden, een echt aanrader voor mensen met voetklachten!

prijs: €15